Blogger Backgrounds

Saturday, May 7, 2011

Tak Best Pun Exam Habis..:(

AsSalamu'alaikum Semua ^^

5 hari exam rase mcm 5 tahun je. Alhamdulillah ! Saya dah berjaya habiskan exam yang 5 tahun tu. hehe~

Nak cecite cecite nihh..

Final exam mula 3 Mei sampai 6 Mei. Sume asasians sama kan kan kan ? Alhamdulillah jugak sbb soalan2 yg dijawab hari tu, Ok lahh walaupun ada jugak yang agak susah. Tapi takut dengan carry marks. Saya banyak main semester ni. Hantar assignment pun lambat terutamanya arabic subjects. Ustaz Akbar ! Ustazah Zati ! Maafkan saya dgn kawan2 ye. Kami tau kami teruk :(

Bila final exam habis, saya tak ade lahh rase seronok + bahagia + happy sgt3 sbb dalam hati ade rasa sedih + sad + nak nangis sebab dah nak berpisah dengan kawan2 asasi.

Lepas nih, walaupun ramai yang sambung Ijazah kat KUIS jugak, still tak sama mcm zaman dolu dolu kala di asasi. Sbb lepas nihh mesti ramai yg buat hal sendiri sbb masing2 dah lain2 fakulti nanti.

Walaupun asasi ni kelompok kecik je kat KUIS *kecik lahh sgt ! tp, betol kann ? still Asasians are the Best among the Best.

Seriously ! Saya nak cakap yg saya tk penah jumpa kwn2 sehebat + seBest + seSeronok + seGempak kat KUIS.

Dulu kat sekolah saya bukan budak asrama. Bila dah masuk KUIS ni, kene duduk asrama. Walaupun selalu 'kehilangan' roomate, tapi sbb tu lahh rase happy sgt3 dgn kwn2 because most of the time, we spend together gether. Ouh ! Really Miss that Moment ! ='(



TERlalu banyak sgt3 kenangan manis + pahit + sedih + gembira bersama kawan-kawan asasi semua.

TERIMA KASIH Banyak2 Kawan-kawan Asasi-KU sekalian :)

Saya Sayang Semua Kawan-Kawan Saya <3

Uhibbu AsdiQo'i Kullukum Jami'an <3<3

I Love All of My Friends Very2 Much <3<3<3





If two hearts are meant to be Friends,

No matter how long It takes,

How far they go,

How tough It seems,

Fate will bring them together,

to share FRIENDSHIP forever.


p/s : Tak tau nape Sentimental + Feeling feeling mcm nihh -.-"

5 comments:

cik aisya said...

huhu. jgn sedih sedih ye monika .. nt ade rezeki jumpe lg..

~MoNika~ said...

Haha :D ye. tak sedih2 :)

hajar anis said...

5 tahun ? huhu..mcm skul mngh tu...
huu,,yup..nasifah jiddan jiddan ustaz wa ustazah !!
hmm...then,ni lah blsnnye..
kne dtg anta mende2 tu lg.. :(

hadinesta said...

hidup kita bertujuan...
doalah kita semua berjaya...
no worry,smile..

~MoNika~ said...

Anis : Haha. Tu Hiperbola namenyee. huhu. betol3~ mmg sume sekali rse balasannye :(

Hadi : betul tuu. InsyaAllah. Smg kt semua berjaya. Ameen :)